Hitta dina nya kläder, mode, smink och accessoarer enkelt och snabbt

Favoriter ()
Together - Set med 3 resväskor - Design Ulrica Hydman Vallien

Together - Set med 3 resväskor - Design Ulrica Hydman Vallien

Här hittar ni priser för Together - Set med 3 resväskor - Design Ulrica Hydman Vallien, och allmän produktinformation.

Set med 3 resväskor

Designer Ulrica Hydman Vallien
Design Together

Storlek (S) H 55 x B 37 D 20 - Vikt 2,8 kg - Volym 35 L

Storlek (M) H 65 x B 46 x D 25 - Vikt 3,7 kg - Volym 65 L

Storlek (L) H 73 x B 53 x D 30 - Vikt 4,5 kg - Volym 107 L

Jamidas resväskor är inte bara fyllda med kraften av design, de är också utformad med skandinavisk sleekness och tillverkade med hög kvalitet med slitstarka material och komponenter. Skalet är tillverkat av en Polykarbonat / ABS komposit som säkerställer hållfastheten, elasticitet och en låg vikt.
Vårt 4-hjulsystem erbjuder en fantastiska komfort och manövrering, vilket gör att den enkelt följer dig i den riktning du önskar utan ansträngning. Dessa hjul har också en lägre tyngdpunkt än de flesta andra, vilket gör väskan betydligt mer stabil.
På insidan hittar du en intelligent, fullt utrustade interiören som har allt du behöver. Det hjälper dig att enkelt stuva dina tillhörigheter och hålla dem organiserade och snyggt.


Transportation Security Administration (TSA) röntgar passagerares bagage innan den släpps ut på flygplan inom USA. Det finns tillfällen när TSA myndigheterna anser att det är nödvändigt att inspektera ett bagage. Av den anledningen har TSA arbetat med flera företag för att utveckla lås, såsom det här fallet, som kan öppnas av säkerhetstjänstemän som använder universella "masternycklar" så att låsen inte behöver skadas i denna process. Den integrerade TSA-lås på denna väska kommer att göra din resa säkrare och bekvämare samtidigt som du hjälper TSA myndigheten göra resandet säkrare för oss alla!

5 år Garanti

Gå med i vårt nyhetsbrev

Gå med och få riktigt bra erbjudanden!

Secure

Copyright © 2021 - Tjejgallerian.se - Mode Kläder Smink Parfym på Nätet!

Bli medlem

Få riktigt bra Erbjudanden och makalösa prissänkningar!

Vi skickar bra erbjudanden till dig!

x